Klarna voor WordPress

Binnenkort wordt Pronamic Pay uitgebreid met de ondersteuning voor Klarna en WordPress. Met de installatie van de Pronamic Pay plugin wordt het eenvoudig om de betaalmethoden van Klarna aan te bieden in o.a. WooCommerce. De nieuwe ondersteuning voor Klarna zal ook gemakkelijk te gebruiken zijn voor populaire plugins als Gravity Forms, Formidable Pro en Ninja Forms. Betaal eenvoudig direct via de Klarna app of betaal pas na levering.

Mocht je meer informatie willen hebben over de Pronamic Pay plugin en de koppeling met Klarna dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of laat je e-mailadres achter zodat je een bericht ontvangt op het moment dat de plugin met ondersteuning voor Klarna is gelanceerd.

German man using his mobile phone

Klarna App

Klarna geeft de consument vanuit de app eenvoudige keuzes, betaal nu of betaal later.

De app herkent op basis van de instellingen jouw betaalvoorkeuren en kan direct vanuit één actie de betaling verzorgen. Dit is met name ideaal voor de mobiele consument.

Binnenkort beschikbaar

Klarna betaalmogelijkheden binnenkort beschikbaar voor WordPress met de Pronamic Pay plugin.

De betaalprovider Klarna wint aan populariteit. De uit Zweden overgekomen betaalprovider mengt zicht nu al enige tijd op de Europeese markt. Het pas na ontvangst betalen van je bestelling is de meest aansprekende betaalmethode.

Na de fusie met SOFORT in 2014 heeft de Klarna Group een groot aandeel genomen op de Europeese betaalmarkt, naar eigen zeggen zelfs de grootste.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wanneer Klarna voor WordPress beschikbaar komt via Pronamic Pay? Vul je gegevens in en we sturen je een e-mail zodra we de ondersteuning hebben toegevoegd.