Ingenico for WordPress

Connect Ingenico easily to the most popular WordPress plugins with Pronamic Pay. The #1 payment solution for WordPress.

5.000+

4.8 / 5.0

Ingenico integrates seamlessly with your favorite WordPress plugin

With support for 11 WordPress plugins, Pronamic Pay is the most complete payment solution for WordPress.

Betaalmethode visual
Regels

Over Ingenico

De Pronamic Pay plugin bevat de betaalmethodes van Ingenico ePayments (Ogone) voor een groot aantal WordPress plugins.

De Ingenico Group is een internationale Payment Service Provider. Ze zijn actief in meer dan 170 landen en heeft meer dan 6.000 werknemers. Ingenico staat bij veel mensen nog bekend als de Ogone. Omdat Ingenico in zoveel landen actief is, is ook het aantal betaalmethoden enorm. Zo worden er 150+ betaalmethoden aangeboden in 24 talen. Er kan daarom in meerdere valuta worden betaald.

Met de Pronamic Pay plugin kunnen de online betaalmethoden van Ingenico heel eenvoudig worden geïntegreerd binnen een WordPress website. Deze kan gekoppeld worden met formulieren plugins als, Gravity Forms & Formidable Pro. Maar ook webshops als WooCommerce en Easy Digital Downloads worden ondersteund.

Payment methods from Ingenico

Ingenico currently offers a large number of payment methods that can all be integrated within your WordPress website. For example, are supported.

With the Pronamic Pay plugin, all these payment methods become available within your WordPress website.

Start today

Pronamic Pay is the #1 payment solution for WordPress. Within 5 minutes you are up and running and you can process payments via WordPress.

Tarieven van Ingenico

Ingenico biedt drie verschillende betaalpakketten aan, Starter, Premium en Enterprise. De pakketten verschillen van mogelijkheden en prijs.

Het Starter pakket is geschikt voor het accepteren van online of mobiele betalingen voor een MKB. Met Het Premium pakket biedt complete betaaloplossingen aan voor een grote ondernemingen. Voor oplossingen op maat voor online of mobiele betalingen kun je het beste voor het Enterprise pakket gaan. Wil je weten wat de tarieven zijn voor de pakketten, neem dan contact op met Ingenico.

Ingenico voor WooCommerce

Ingenico biedt een heel assortiment aan betaalmethoden aan in Nederland. iDEAL is het meest gebruikt in Nederland. In Duitsland zijn dit eenmalige machtigingen en betalen op rekening.

In België is het Bancontact en in het Verenigd Koninkrijk zijn het vaak creditcards. Ingenico ondersteunt deze betaalmethoden allemaal. Een WooCommerce webshop die alleen lokaal actief is of juist internationaal. Voor de koppeling van Ingenico voor WooCommerce is de Pronamic Pay plugin de ideale methode om deze tot stand te brengen.

Ingenico & Ogone voor WordPress

Door de Pronamic Pay plugin worden de betaalmogelijkheden van Ingenico eenvoudig beschikbaar gemaakt voor WordPress. Deze integratie wordt al meerdere jaren ondersteund.

Destijds was in Nederland, België en Duitsland Ogone nog een grote naam als Payment Service Provider. Sinds 2014 maakt Ogone onderdeel uit van de Ingenico Group. Ogone bestaat daarom ook niet meer als zelfstandige organisatie.

Start with the #1 payment solution for WordPress

An attractive price with unprecedented possibilities.

Wat anderen zeggen over de Ingenico koppeling

Great product and support

I am really satisfied with the quality of the product. Pronamic also offers very high quality support.

Great plugin, easy to use and good support

The support was very helpful and the plugin is very solid. I recommend this plugin if you are looking for a reliable plugin.

Connect Ingenico to WordPress

Need help connecting Ingenico to WordPress? View our manuals. We explain in a simple way how to connect Pronamic Pay with Ingenico. In addition, our expert support team is always there for you.

Frequently asked questions

Which WordPress plugins can I connect to Ingenico?

We currently support 11 plugins including WooCommerce, Gravity Forms and Contact Form 7.

What are the costs if I choose Pronamic Pay?

For Pronamic Pay you pay an annual license. The payment providers charge their own rates. Usually you pay per transaction there. You also have to purchase a subscription with certain payment providers.