Betalingen met Contact Form 7

Met meer dan vijf miljoen downloads is Contact Form 7 één van de meest gebruikte plugins voor WordPress. De gebruiksvriendelijke interface voor het maken van de formulieren en het feit dat de plugin gratis te downloaden is, zorgt ervoor dat de plugin ontzettend populair is.

Vanaf nu kun je met Contact Form 7 betalingen ontvangen met de Pronamic Pay plugin.

Visual

De #1 betaaloplossing voor WordPress

Koppel Contact Form 7 aan 15 verschillende betaalproviders

Pronamic Pay is de meest uitgebreide betaaloplossing voor WordPress. Het koppelt naadloos met de 15 meest populaire betaalproviders. Het is daarmee een onmisbare plugin als je betalingen via Contact Form 7 wilt ontvangen.

Start with the #1 payment solution for WordPress

An attractive price with unprecedented possibilities.

Snel en eenvoudig formulieren aanmaken

Contact Form 7 is een van de eerste plugins waarmee het mogelijk was om een formulier aan een website toe te voegen.

Aan de hand van het eenvoudige uiterlijk van de plugin kan gemakkelijk een aanmeldingsformulier aangemaakt worden of bijvoorbeeld een vragenlijst gepubliceerd worden. Door simpelweg de gewenste velden aan te klikken, kan al heel snel een formulier opgebouwd worden. Met behulp van een shortcode kan het formulier vervolgens aan een bericht of pagina toegevoegd worden.

Formulier voorbeeld illustratie
Betalingen overzicht illustratie

Pronamic Pay voor Contact Form 7

Oorspronkelijk is Contact Form 7 niet ontwikkeld om betalingsformulieren mee aan te maken. De plugin beschikt dan ook niet over product velden, die bij bijvoorbeeld Gravity Forms wél aanwezig zijn. Om toch betalingen te kunnen ontvangen kun je gebruik gaan maken van Pronamic Pay.

Onze plugin maakt het mogelijk om standaard velden om te zetten naar productvelden en het koppelt alle populaire betaalproviders met Contact Form 7. Maak gebruik van keuzerondjes, selectievakjes of een vrij invoerveld voor het bedrag dat je op je formulier wilt tonen. Ook het toevoegen van een betaalmethode of bankenlijst veld is met Pronamic Pay eenvoudig te realiseren.

Alternatieven voor Contact Form 7

Pronamic Pay biedt ook ondersteuning voor een aantal andere formulieren plugins, die een goed alternatief kunnen zijn voor Contact Form 7. Denk hierbij aan Gravity FormsFormidable Forms of Ninja Forms. Gravity Forms is een veel gekozen plugin, mede door de vele extensies die beschikbaar zijn.

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor het ontvangen van betalingen? Bekijk hier een overzicht van de plugins die door Pronamic Pay ondersteunt worden.

Alternatieven voor Contact Form 7 illustratie