WordPress webwinkel met iDEAL van Buckaroo

buckaroo-wordpressWir haben vor Kurzem das bekommen Pronamic iDEAL-Plug-in uitgebreid met ondersteuning voor de Buckaroo iDEAL payment provider. Hiermee is iDEAL via Buckaroo automatisch beschikbaar voor een aantal populaire WordPress webwinkel plugins. Zo kun je nu eenvoudig gebruik maken van Buckaroo binnen je WooCommerce, Jigoshop, Shopp of WP e-Commerce webwinkel. Maar ook WordPress oplossingen zoals Gravity Forms, ClassiPress en EventEspresso zijn nu te gebruiken met Buckaroo.

Buckaroo biedt een iDEAL oplossing aan met maandelijkse abonnementskosten en kosten per transactie. Voor iDEAL moet er € 30,- per maand betaald worden en de kosten per transactie beginnen bij € 0,25 aan Buckaroo en € 0,62 aan bankkosten. Voor de actuele tarieven verwijzen we je graag door naar de tarieven pagina op de Buckaroo website. Hiermee is Buckaroo niet de goedkoopste iDEAL payment provider, maar hier krijg je wel toegang tot een uitgebreid dashboard met geavanceerde rapportage mogelijkheden voor terug.

Als je al werkt met een WordPress webwinkel dan hoef je alleen een Buckaroo account aan te vragen en de Pronamic iDEAL plugin te installeren. Vervolgens maak je een nieuwe iDEAL configuratie aan en voer je je Buckaroo website en geheime sleutel in.

WordPress Buckaroo - iDEAL-configuratie

Wenn Sie weitere Informationen zum Thema wünschen Pronamic iDEAL-Plug-in Dann können Sie jederzeit unverbindlich Kontakt bei uns aufnehmen.