Anleitungen Plugins wohltätig Wie verknüpfen Sie Pronamic Pay mit Charitable?

Wie verknüpfen Sie Pronamic Pay mit Charitable?

In deze handleiding beschrijven we het koppelen van de Pronamic Pay plugin met Charitable.

Hinweis: Wir gehen davon aus, dass in WordPress eine funktionierende Zahlungsanbieterkonfiguration erstellt wurde. Konsultieren Sie zuerst Pronamic Pay – Erste Schritte , wenn noch keine Konfiguration unter Zahlungen » Konfigurationen erstellt wurde.

Charitable betaalgateway koppelen

  1. Gehen Sie im WordPress-Dashboard zu Charitable » Instellingen » Betaalgateways.
  2. Schakel de gewenste betaalmethode in door op de knop Gateway inschakelen klicken.
  3. Drücken Sie den Knopf Gateway-instellingen om in het veld Gateway Label een naam op te geven waarmee de betaalmethode bij het afrekenen getoond zal worden.
  4. Wählen Sie unter Aufbau voor een (via WordPress-Dashboard » Zahlung » Konfigurationen) eerder aangemaakte configuratie voor je betalingsprovider.
  5. Vul bij Transaktion Beschreibung een beschrijving voor de betaling in. De tag {donation_id} kan gebruikt worden om het unieke nummer van een donatie in de beschrijving op te nemen.

In het overzicht van de betaalgateways vind je ook een betaalmethode genaamd Pronamisch, deze betaalmethode geeft juist geen betaalmethode mee bij het opstarten van de betaling. Met de meeste betalingsproviders zal de bezoeker dan echter in een tussenscherm uit alle voor de account bij de betalingsprovider beschikbare betaalmethoden kunnen kiezen.

Beschikbare betaalgateways
Betaalgateway iDEAL instellen