WordPress webwinkel met iDEAL van TargetPay

Pronamic Avatar

iDEAL TargetPay logo We hebben recent de Pronamic iDEAL plugin uitgebreid met ondersteuning voor de TargetPay iDEAL payment provider. Hiermee is iDEAL via TargetPay automatisch beschikbaar voor een aantal populaire WordPress webwinkel plugins. Zo kun je nu eenvoudig gebruik maken van TargetPay binnen je WooCommerce, Jigoshop, Shopp of WP e-Commerce webwinkel. Maar ook WordPress oplossingen zoals Gravity Forms, ClassiPress en EventEspresso zijn nu te gebruiken met TargetPay.

TargetPay biedt een iDEAL oplossing aan zonder aansluitkosten en/of maandkosten. Ook worden er geen kosten voor de wekelijkse uitbetaling op een bankrekening in rekening gebracht. De kosten per per transactie zijn daarnaast slechts € 0,49 cent, wat aanzienlijk goedkoper is dan iDEAL via de bank. Hierdoor is iDEAL via TargetPay een zeer voordelige oplossing en is deze nu eenvoudig in te zetten binnen WordPress.

Als je al werkt met een WordPress webwinkel dan hoef je alleen een TargetPay account aan te maken en de Pronamic iDEAL plugin te installeren. Vervolgens maak je een nieuwe iDEAL configuratie aan en voer je je TargetPay layoutcode in.

iDEAL TargetPay configuratie

Mocht je meer informatie willen hebben over de Pronamic iDEAL plugin dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.