WordPress webwinkel met iDEAL van ICEPAY

Pronamic Avatar

ICEPAY WordPressWe hebben recent de Pronamic iDEAL plugin uitgebreid met ondersteuning voor de ICEPAY iDEAL payment provider. Hiermee is iDEAL via ICEPAY automatisch beschikbaar voor een aantal populaire WordPress webwinkel plugins. Zo kun je nu eenvoudig gebruik maken van ICEPAY binnen je WooCommerce, Jigoshop, Shopp of WP e-Commerce webwinkel. Maar ook WordPress oplossingen zoals Gravity Forms, ClassiPress en EventEspresso zijn nu te gebruiken met ICEPAY.

ICEPAY is een payment service provider en biedt een betaalplatform met meerdere betaalmethoden. Er kan gekozen worden uit vier verschillende soorten accounts met elk hun eigen specificaties. Een basis account kan gratis aangemaakt worden, hier zijn geen maandelijkse kosten aan verbonden en voor iDEAL betaalt men € 0,69 per  transactie.  Voor de actuele tarieven verwijzen we je graag door naar de tarieven op de ICEPAY website.

Als u al werkt met een WordPress webwinkel dan hoef je alleen een ICEPAY account aan te maken en de Pronamic iDEAL plugin te installeren. Vervolgens maakt u een nieuwe iDEAL-configuratie aan en voert u uw ICEPAY winkelier ID en geheime code in.

Pronamic iDEAL - WordPress ICEPAY

Mocht je meer informatie willen hebben over de Pronamic iDEAL plugin dan kun je altijd vrijblijvend contact met de WordPress experts opnemen.