Verbeterde koppeling Pronamic iDEAL met Buckaroo en Sisow

Pronamic Avatar

Bij Pronamic zijn wij continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe WordPress oplossingen. Van volledige nieuwe tot het restylen van websites en nieuwe WordPress plugins ontwikkelen. Wij worden er enthousiast van. Ook de oplossingen die we al eerder hebben ontwikkeld worden constant doorontwikkeld. De WordPress plugin waar Pronamic in Nederland het meest bekend om is, is de Pronamic iDEAL plugin. Onze oplossing om het zo eenvoudig mogelijk te maken om iDEAL betalingen te kunnen ontvangen met een WordPress website.

Met de Pronamic iDEAL plugin is onze missie zoveel mogelijk WordPress plugins te koppelen aan zoveel mogelijk banken en payment providers. Op die manier willen wij iedere WordPress gebruiker helpen om iDEAL betalingen te kunnen ontvangen. Ondertussen wordt er hard gewerkt om naast iDEAL ook andere betaalmethoden te ondersteunen. Zo hebben wij in augustus van 2014 de koppeling voor Bancontact/Mister Cash toegevoegd als betaalmethode binnen WooCommerce.

Verbeterde ondersteuning Buckaroo voor WooCommerce

De koppeling met Bancontact/ Mister Cash was tot voor kort alleen beschikbaar vanuit Mollie en de Rabobank Omnikassa. Vanaf versie 3.2 is deze koppeling ook beschikbaar vanuit Buckaroo. Met deze nieuwe versie is het met Buckaroo naast iDEAL en Bancontact/Mister Cash ook mogelijk om te betalen met creditcard! Al deze betaalmethoden hebben een betere ondersteuning gekregen en zijn binnen WooCommerce op de instellingenpagina in te stellen als betaaloptie. Hierdoor zijn nu iDEAL, Bancontact/Mister Cash en creditcard betaalopties direct zichtbaar de bestelpagina.

Verbeterde ondersteuning Sisow voor WooCommerce

Voor de payment provider Sisow zijn ook verschillende verbeteringen doorgevoerd in versie 3.2 van onze iDEAL plugin. Voor Sisow is nu een directe koppeling van Bancontact/Mister Cash met WooCommerce mogelijk. De betaalmethode Mister Cash kan worden ingeschakeld in de WooCommerce instellingen die vervolgens direct zichtbaar is op de bestelpagina.

Handleidingen

Voor zowel Buckaroo en Sisow zijn nu ook twee handleidingen beschikbaar. Deze handleidingen beschrijven de configuratie van de Pronamic iDEAL plugin van begin tot eind en helpen je als gebruiker van onze plugin zelfstandig te installeren, configureren en te gebruiken met bijvoorbeeld WooCommerce of Gravity Forms.