Tonen creditcard betaaloptie in WooCommerce webwinkel

Pronamic Avatar

Uit de meest recente cijfers van de e-Commerce Payment Monitor blijk dat het betalen met de creditcard na iDEAL de meest populaire betaalmethode is. Dit geldt dan natuurlijk wel specifiek voor de Nederlandse markt. Internationaal is het betalen met de creditcard het populairst. In Nederland maakt echter ruim 12% van de internetgebruikers gebruik van deze online betaalmethode.

Als webwinkeleigenaar wil je daarom graag dat het direct duidelijk is dat in jouw WordPress webwinkel kan worden afgerekend met de creditcard. Dit kan natuurlijk door logo’s in de footer te plaatsen maar het mooiste is dat klanten bij het afrekenen direct de optie creditcard in zicht krijgen. Pronamic werkt graag aan mooie oplossingen en deze wens hebben wij daarom sinds kort gerealiseerd. Wanneer je gebruik maakt van WooCommerce in relatie tot OmniKassa, Buckaroo of Mollie is het mogelijk om op de afrekenpagina direct de betaaloptie Creditcard te tonen. Erg handig!

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is één van de meest populaire webshop oplossingen voor WordPress. Wanneer je gebruik maakt van WooCommerce dan kun je een volledige online webshop runnen. Daarnaast telt WooCommerce vele uitbreidingsmogelijkheden.

Wat is de Pronamic iDEAL plugin?

De Pronamic iDEAL plugin is de iDEAL oplossing voor WordPress. De plugin ondersteunt een groot aantal payment providers (Mollie, Sisow, Pay.nl, Qantanti, Rabobank, ING, etc.) en een groot aantal WordPress plugins (WooCommerce, Gravity Forms, Jigoshop, Shopp, S2Member, etc.). De eerste 20 transacties zijn gratis en daarna kan er een licentiesleutel worden aangeschaft ter waarde van €39,- per jaar incl. BTW. De licentiesleutel is online te bestellen.