Pronamic Pay 6.5 + Payvision Add-On

Pronamic Avatar

Begin 2018 heeft ING een meerderheidsbelang van 75 procent genomen in betaalplatform Payvision uit Amsterdam. Payvision is in 2002 opgericht en verwerkte volgens eigen opgave ruim 110 miljoen betalingstransacties per jaar. Met deze overname verwachtte ING zijn zakelijke klanten beter te kunnen bedienen qua online betaalmogelijkheden. Zakelijke klanten werden dit jaar daarom ook gevraagd om over te stappen van de “ING Kassa Compleet” integratie naar Payvision. Daarom hebben wij afgelopen maanden in samenwerking met ING en Payvision hard gewerkt aan de integratie van Payvision in Pronamic Pay voor WordPress websites.

ING Payvision logo

Pronamic Pay Payvision Add-On

Met onze Payvision-integratie voor WordPress is het voor ING-klanten eenvoudig om de overstap van “ING Kassa Compleet” naar “Payvision” te maken. Na het activeren van de “Pronamic Pay Payvision Add-On” kan een beheerder een nieuwe configuratie toevoegen en de vereiste gegevens invoeren.

WordPress admin dashboard Pronamic Pay Payvision configuratie metabox
WordPress admin dashboard Pronamic Pay Payvision configuratie.

Overige updates

In deze update zijn een aantal kleinere wijzigingen doorgevoerd:

  • Betalingsstatus update iDEAL Advanced integratie verbeterd.
  • Fibonacci ORANGE integratie verwijderd.
  • Mollie iDEAL integratie verwijderd.
  • Nocks integratie verwijderd.
  • Rabobank OmniKassa (1.0) integratie verwijderd.

Updaten of aanschaffen

Wil je gebruik maken van de nieuwe koppeling met Payvision, update dan snel jouw plugin naar versie 6.5. Met een geldige licentie voor Pronamic Pay kun je de Payvision add-on downloaden vanaf de account-pagina.