Pronamic Pay 6.4 – Abonnementsfases

Pronamic Avatar

Deze week is er weer een nieuwe versie van de Pronamic Pay plugin gelanceerd. In versie 6.4 hebben wij ons gericht op het doorontwikkelen van de abonnementsfuncties. Uiteraard zijn er daarnaast ook genoeg andere optimalisaties doorgevoerd. Hieronder een samenvatting van de meest prominente updates.

Verbeterde abonnementsfases

In de nieuwe update hebben we ons gericht op het optimaliseren van de abonnementsprocessen. Dit resulteerde in het toevoegen van zogenaamde ‘abonnementsfases’. Met fases definiëren we voortaan het verloop van een abonnement. Elke fase heeft een eigen bedrag, herhalingspatroon en duur. Dit kan een complex schema zijn, maar voor nu houden we het simpel en worden er niet meer dan 2 fases aangemaakt voor een nieuw abonnement. De introductie van deze abonnementsfases geeft ons voor de toekomst een beter uitgangspunt voor het verwerken van abonnementen vanuit de verschillende WordPress plugins.

Restrict Content Pro en MemberPress proefperioden

Met deze verbeterde abonnementsfases bieden we nu direct al een betere ondersteuning voor het inzetten en verwerken van proefabonnementen vanuit de WordPress plugins Restrict Content Pro en MemberPress.

Przelewy24-betaalmethode

De Poolse betaalmethode Przelewy24 kan vanaf nu gebruikt worden met Mollie. In WooCommerce en MemberPress is deze betaalmethode nu apart vermeld.

Nederlandse valutanotatie in Gravity Forms

Op websites waarvan de websitetaal op Nederlands is ingesteld wordt het €-teken voortaan standaard links in plaats van rechts van bedragen binnen Gravity Forms getoond.

Betaalmethode iDEAL 15 jaar

De Nederlandse betaalmethode iDEAL bestaat ondertussen alweer 15 jaar. Dit laten ze niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Diverse acties zijn op touw gezet in de media maar ook de huisstijl en het logo zijn vernieuwd.

iDEAL logo

Logo’s van betaaldiensten

Ben je op zoek naar een logo van één van de betaalproviders of betaalmethodes? Wij hebben door de jaren heen al een mooie verzameling van logo’s opgebouwd. Deze zijn ook door jou te gebruiken. Je kunt deze vinden op jsDelivr of UNPKG.