Pronamic Pay 6.1 – Gravity Forms update

Pronamic Avatar

De nieuwste versie van Pronamic Pay brengt weer een aantal verbeteringen met zich mee. Met name voor Gravity Forms hebben we meerdere verbeteringen doorgevoerd in Pronamic Pay 6.1. Daarnaast hebben we aanpassingen gedaan voor diverse andere extensies en betaalproviders.

Updates voor Gravity Forms

Voor het opstarten van een betalingen bij een payment provider (PSP) heeft de PSP vaak een aantal gegevens nodig. Zo moet de PSP bijvoorbeeld weten welk bedrag betaald moet worden. Voor bepaalde betaalmethodes heeft een PSP ook nog aanvullende gegevens nodig. Voor achteraf betalen heeft de PSP bijvoorbeeld vaak NAW-gegevens nodig. Binnen een Gravity Forms (aff.) formulier kunnen beheerders zelf velden toevoegen voor deze gegevens. De Pronamic Pay plugin weet daardoor niet altijd welk veld waar voor gebruikt wordt. In deze release hebben we een optie toegevoegd waarmee de Pronamic Pay plugin zelf de gegevens probeert op te zoeken op basis van de verschillende veldtypen.

Daarnaast is de mergetag {pronamic_pay_again_url} toegevoegd. Hiermee kan een veld vooraf worden ingevuld op basis van een eerdere inzending (van bijvoorbeeld één met een mislukte betaling).

Vanaf Pronamic Pay 6.1 kunnen alle Gravity Forms velden worden gebruikt om condities in te stellen. Dus ook tekstvelden én bijvoorbeeld het adresveld.

Ook is er een oplossing toegevoegd voor het berekenen van variabelen én is de lijstweergave voor formulieren verbeterd.

Apple Pay via Mollie

Apple Pay

In de vorige release (versie 6.0) van Pronamic Pay hebben we voornamelijk de Mollie integratie verbeterd. In deze release hebben we de Mollie integratie verder uitgebreid met ondersteuning voor Apple Pay.

Overige optimalisaties

  • Rabobank Omnikassa 2.0: Verbeterde afhandeling van de webhook wanneer er meerdere betalingen zijn met dezelfde ‘merchant order ID’;
  • Easy Digital Downloads: Verbeterde ondersteuning voor btw in EDD 3.0;
  • MemberPress: Oplossing voor ‘PHP Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback’;
  • Ninja Forms: Ondersteuning toegevoegd voor actie instellingen t.b.v. betaalstatus pagina’s. Oplossing voor betaling doorverwijzing voor sommige gateway;
  • Restrict Content Pro: Verbeterd upgrade script en verbeterde CLI commando’s.

Update naar Pronamic Pay 6.1

Pronamic Pay 6.1 brengt dus updates aan Gravity Forms ondersteuning en Apple Pay via Mollie. Update de plugin dus op jouw website om hier gebruik van te maken.

Vanaf € 49,00 per jaar (excl. btw)