OmniKassa plugin voor WordPress webwinkel

Pronamic Avatar

We hebben vandaag de Pronamic iDEAL plugin bijgewerkt met ondersteuning voor de nieuwe betaalmethode OmniKassa van de Rabobank. Met behulp van de Pronamic iDEAL plugin kan men nu eenvoudig een WordPress webwinkel uitbreiden met de OmniKassa betaalmethode.

De Pronamic iDEAL plugin kan gratis gedownload en geïnstalleerd worden vanaf de WordPress plugin directory. Vervolgens kan eenvoudig de OmniKassa betaalmethode geconfigureerd en geactiveerd worden binnen een aantal WordPress webshop oplossingen, zoals:

Voor het testen van de OmniKassa betaalmethode heeft de Rabobank een test account beschikbaar gesteld. In de Integratiehandleiding voor de Rabo Smart Pay (voorheen OmniKassa) van de Rabobank is te lezen dat hiervoor de volgende gegevens gebruikt kunnen worden:

Winkelier ID: 002020000000001
Sub ID: 1
Modus: Test
Hash sleutel: 002020000000001_KEY1

Mocht je hulp nodig hebben bij het configureren en activeren van OmniKassa in je WordPress webwinkel of tegen problemen aanlopen dan horen we dat graag.

Update augustus 2018: Bovenstaande beschrijving is voor de eerste versie van Rabobank Omnikassa. Ben je op zoek naar een handleiding voor het koppelen van Rabobank Smart Pay met WordPress? Volg deze stap-voor-stap handleiding.