iDEAL voor iThemes Exchange

Pronamic Avatar

iThemes Exchange iDEALDe WordPress webwinkel oplossing van iThemes genaamd Exchange heeft afgelopen maanden een flinke groei doorgemaakt. Veel WordPress ontwikkelaars zijn erg enthousiast over deze nieuwe WordPress webwinkel oplossing van iThemes. De eenvoud van het systeem en de mogelijkheid om deze webwinkel oplossing met addons uit te breiden lijkt erg succesvol te zijn. Daarom hebben we de Pronamic Pay plugin uitgebreid met ondersteuning voor de iThemes Exchange.

Door deze uitbreiding van de Pronamic iDEAL plugin zijn alle populaire iDEAL providers en varianten nu ook beschikbaar voor iThemes Exchange. Hiermee is de iThemes Exchange webwinkel oplossing nu ook erg interessant geworden voor de Nederlandse markt. Om iDEAL te activeren in een iThemes Exchange webwinkel hoeft alleen de Pronamic iDEAL plugin geïnstalleerd en geactiveerd te worden. Na het toevoegen van een iDEAL-configuratie kan via de iThemes instellingen pagina de iDEAL-gateway geactiveerd worden.

iThemes Exchange iDEAL wizard

Mocht je meer informatie willen hebben over de Pronamic Pay plugin dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.