iDEAL voor Easy Digital Downloads

Pronamic Avatar

iDEAL voor Easy Digital DownloadsDe Easy Digital Downloads  plugin van  Pippin Williamson is een gratis WordPress plugin om eenvoudig downloads te verkopen. De installatie van de plugin is eenvoudig en binnen enkele minuten kan dan ook gestart worden met het verkopen van downloads. De plugin is met behulp van extensies uit te breiden met verschillende betaalmethodes en is standaard uitgerust met de PayPal-betaalmethode.

Sinds kort is de Pronamic iDEAL plugin ook uitgerust met ondersteuning voor de Easy Digital Downloads plugin. Hiermee is de Easy Digital Downloads plugin nu ook eenvoudig uit te breiden met de iDEAL-betaalmethode. Binnen de Pronamic iDEAL plugin worden vrijwel alle populaire iDEAL-providers en aansluitingen ondersteund. Hiermee is de Easy Digital Downloads plugin ook zeer interessant voor Nederlanders die downloads willen verkopen.

iDEAL-betaalmethode configureren

Na het installeren van de Pronamic iDEAL plugin kan er een iDEAL-configuratie toegevoegd worden. Hier kunnen de gegevens van de iDEAL-provider ingevoerd worden om iDEAL-betalingen te kunnen verrichten. Vervolgens is iDEAL via de Easy Digital Downloads instellingen te activeren.

Easy Digital Downloads payment gateways iDEAL
Easy Digital Downloads betaalmethode instellingen.

Bezoekers kunnen vervolgens bij het afrekenen kiezen voor de iDEAL-betaalmethode en veilig afrekenen via hun eigen bank.

Easy Digital Downloads checkout iDEAL
Easy Digital Downloads afrekenen met iDEAL.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het verkopen van downloads zoals muziek, e-books, software of andere digitale bestanden dan is de Easy Digitale Downloads plugin in combinatie met de Pronamic iDEAL plugin een zeer krachtige oplossing. Ook dankzij de kant en klare thema’s voor de Easy Digitale Downloads plugin is snel een mooie website neer te zetten voor verkopen van bestanden.

WordPress ontwikkelaar

Ik ben als WordPress ontwikkelaar enthousiast over de Easy Digital Downloads oplossing met iDEAL. Pippin heeft een zeer krachtige en nette plugin ontwikkelt die slim gebruik maakt van standaard WordPress functionaliteiten. De plugin code is terug te vinden op GitHub en iedere WordPress ontwikkelaar kan dan ook bijdragen aan de plugin. Als WordPress internetbureau houden wij de ontwikkelingen van deze plugin dan ook goed in de gaten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en hulp bij het opzetten van een website voor het verkopen van downloads kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.