iDEAL voor Easy Digital Downloads verbeterd

Pronamic Avatar

Pronamic heeft recent versie 3.6.0 van de Pronamic iDEAL plugin gelanceerd. In deze versie is de ondersteuning voor de Easy Digital Downloads plugin verbeterd. Hierdoor is het mogelijk om naast iDEAL ook andere betaalmethodes aan te bieden. Ook kunnen website beheerders nu de betaalmethode afrekenen label zelf beheren.

Een groot aantal iDEAL payment providers bieden naast de iDEAL betaalmethode ook andere betaalmethodes aan. Zo bieden veel payment providers naast iDEAL ook de Bancontact/Mister Cash, MiniTix, SOFORT Banking en creditcard betaalmethodes aan. Easy Digital Downloads gebruikers kunnen deze betaalmethodes nu ook met de Pronamic iDEAL plugin activeren.

Betaalmethodes Easy Digital Downloads
Op de Easy Digital Downloads afrekenen pagina kan naast iDEAL ook gekozen worden voor PayPal, creditcard, incasso, MiniTix, Bancontact/Mister Cash of SOFORT Banking.

Op de Easy Digital Downloads “Payment Gateways” instellingen tab kunnen de verschillende betaalmethodes geactiveerd worden. Ook kan de afrekenen label per betaalmethode naar eigen smaak worden aangepast. Zo kan bijvoorbeeld de langere naam “Bancontact/Mister Cash” gewijzigd worden naar “Mister Cash”. Momenteel is dit beschikbaar voor Buckaroo, ICEPAY, Mollie, Ogone/Ingenico en Rabobank OmniKassa gebruikers.

iDEAL voor Easy Digital Downloads
Op de Easy Digital Downloads instellingen pagina kunnen de verschillende betaalmethodes geactiveerd worden.

Daarnaast wordt op de bestelling detailpagina nu de transactie ID van de betaling getoond. Hiermee kan eenvoudiger de transactie ID van een specifieke Easy Digital Downloads bestelling terug gevonden worden. Dit kan met name handig zijn bij bestellingen waarvan de status niet automatisch is bijgewerkt en de betalingsstatus handmatig gecontroleerd moet worden.

Op de Pronamic iDEAL betaling detailpagina is de transactie ID van de (iDEAL) payment provider te zien.
Op de Pronamic iDEAL betaling detailpagina is de transactie ID van de (iDEAL) payment provider te zien.

Op de Easy Digital Downloads bestelling detailpagina is nu dezelfde transactie ID van de (iDEAL) payment provider te zien.
Op de Easy Digital Downloads bestelling detailpagina is nu dezelfde transactie ID van de (iDEAL) payment provider te zien.

We hopen dat het voor Easy Digital Downloads gebruikers zo nog eenvoudiger wordt om hun downloads te verkopen. Door meerdere betaalmethodes aan te bieden kan de bezoeker zijn of haar favoriet kiezen. Daarnaast kan het helpen om verkoop vanuit het buitenland een boost te geven. We zijn benieuwd naar wat jullie er van vinden en staan uiteraard open voor meer verbetersuggesties. Laat daarom gerust een reactie achter of volg ons op Twitter of Facebook.