Hallo Pronamic iDEAL 2.0 voor WordPress

Pronamic Avatar

Pronamic iDEAL versie 2.0 voor WordPress is gelanceerd (download beschikbaar via WordPress.org) en het is een grote nieuwe versie. Wij hebben vrijwel alle code herschreven, vele nieuwe functionaliteiten toegevoegd en de plugin klaar gemaakt voor de toekomst van online betalen.

iDEAL voor WordPress

Wat is er veranderd en verbeterd?

Onder de motorkap is er ontzettend veel verbeterd in de Pronamic iDEAL plugin, maar hier merk je als gebruiker weinig van. Een aantal verbeteringen die je wellicht wel zult opmerken zijn hieronder kort samengevat:

  • Ondersteuning voor Ogone DirectLink
  • Ondersteuning voor PayDutch (DutchPayment Group)
  • Ondersteuning voor Deutsche Bank – iDEAL via Ogone
  • Betalingen logboek voor status updates en fouten
  • Exporteren en importeren van iDEAL-configuraties
  • Revisies voor iDEAL-configuraties
  • Verbeterde ondersteuning voor de s2Member plugin
  • Verbeterde ondersteuning voor de Membership plugin
  • Verbeterde ondersteuning voor de WP e-Commerce plugin

Voordat je update naar Pronamic iDEAL 2.0

Voordat je de Pronamic iDEAL plugin bijwerkt op een productie omgeving adviseren we om dit eerst te testen. Je kunt hiervoor een testomgeving gebruiken om de update te testen en te controleren of alles nog correct werkt na het bijwerken van de Pronamic iDEAL plugin naar versie 2.0.

Met het bijwerken van de Pronamic iDEAL plugin naar versie 2.0 zal veel data omgezet worden naar een nieuwe structuur. We hebben erg veel tijd besteed om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. We raden het echter sterk aan om een goede backup te maken voordat je de plugin bijwerkt naar de laatste versie.

Fout gevonden? Hulp nodig?

Zoals we eerder aangaven is Pronamic iDEAL 2.0 een grote update. We hebben Pronamic iDEAL 2.0 uitgebreid getest voordat we deze lanceerden, maar wellicht kom je nog problemen tegen. Als je denkt een fout ontdekt te hebben dan horen we dit graag, dit kan via ons contactformulier, forum, GitHub of WordPress.org.

Veel plezier met Pronamic iDEAL!

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe versie en we zijn ervan overtuigd dat deze update iDEAL voor WordPress naar een hoger niveau brengt. Wij zijn daarom ook erg benieuwd naar wat je van deze nieuwe versie vindt, laat daarom gerust een reactie achter.

Wij wensen je in ieder geval veel plezier en iDEAL betalingen met Pronamic iDEAL 2.0!