Adyen nu ook voor WordPress webwinkels

Pronamic Avatar

Het zal je niet ontgaan zijn, Adyen is sinds juni van dit jaar een beursgenoteerd bedrijf. In 2017 maakte het bedrijf al een omzet van 218 miljoen euro. Adyen lijkt de hoge verwachtingen waar te maken. Het bedrijf heeft in een jaar tijd de winst met 75 procent laten groeien en is nu bijna 18 miljard euro waard.

Er is veel concurrentie op het gebied van online betaalproducten. Denk hierbij aan Mollie, Buckaroo en Sisow. Adyen is vooral populair bij grote internationaal georiënteerde bedrijven. Adyen verwerkt betalingen voor bedrijven zoals Netflix, Uber, Spotify en de Bijenkorf. Onlangs is bekend gemaakt dat Adyen H&M als klant heeft binnen gehaald.

Voor kleinere shops kan Adyen ook een goede keuze zijn. Adyen ondersteunt uiteraard populaire betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en creditcard maar onderscheidt zich door ook nog eens meer dan 200 minder bekende betaalmethodes aan te bieden.

Adyen stelt een uitgebreide API beschikbaar waarmee een koppeling met webwinkels gemaakt kan worden. Pronamic heeft veel ervaring met het koppelen van betalingsproviders aan WordPress. Onze Pronamic Pay plugin werkt naadloos met de meest populaire betaalproviders. Gezien de populariteit van Adyen zullen we binnenkort ook deze koppeling mogelijk maken.

Zoals je gewend bent zal de Adyen voor WordPress koppeling naadloos samenwerken met WooCommerce, Gravity Forms, Easy Digital Downloads en verschillende member plugins.

Adyen en WooCommerce

Net als Adyen wint ook WooCommerce steeds meer terrein. De tijd dat WooCommerce alleen voor kleine webwinkels werd gebruikt is voorbij. Mits goed ingericht kan WooCommerce met gemak 10.000 producten bevatten. Het vermarkten van je product in andere landen is ook geen probleem. Een Adyen koppeling wordt daarom ook steeds interessanter voor WooCommerce gebruikers. Adyen geeft namelijk de mogelijkheid om veel internationale betaalmethodes aan te bieden.

Met de Pronamic Pay plugin is deze koppeling een fluitje van een cent. Maak een nieuwe configuratie aan, koppel deze configuratie aan WooCommerce en maak betalingen met Adyen mogelijk. Eenvoudiger wordt het niet!

Interesse in Adyen voor WordPress?

Adyen is populair. WooCommerce ook. Interesse in Adyen ondersteuning voor WooCommerce of een andere plugin? Laat je contactgegevens achter.